ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στις 16 Μαΐου η δίκη του 30χρονου που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Ο δικηγόρος του εμφάνισε χαρτί από το ΚΑΤ

Στις 16 Μαΐου η δίκη του 30χρονου που κλώτσησε το γατάκι στην Αιδηψό – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο

Στις 16 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του 30χρονου, ο οποίος φάνηκε σε βίντεο να κλωτσά ένα γατάκι στη θάλασσα, στην Αιδηψό, αφού προηγουμένως επιχείρησε να το «κοροϊδέψει», προσφέροντάς του φαγητό.

Στη σημερινή διαδικασία, στο δικαστήριο Χαλκίδας, ο κατηγορούμενος απουσίαζε, ενώ ο δικηγόρος του εμφανίστηκε με ένα χαρτί γιατρού, το οποίο όμως δεν δικαιολογούσε την απουσία του.

Σύμφωνα με το eviathema, ο 30χρονος παρουσίασε έγγραφο του νοσοκομείου ΚΑΤ, σύμφωνα με το οποίο υπέστη έγκαυμα στον αριστερό μηρό και βάσει αυτού του χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια επτά ημερών, ενώ ο δικηγόρος του είπε ότι επιθυμεί να βρίσκεται στο δικαστήριο.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημά του, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για σοβαρό πρόβλημα υγείας που εμπόδιζε την παράσταση του στη δικη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, από το δικαστήριο απουσίαζαν και οι μάρτυρες, τα άτομα που ακούγονταν να γελούν με την ενέργεια του φίλου τους στην ταβέρνα της Αιδηψού, με συνέπεια ο δικαστής να δώσει αναβολή για δέκα ημέρες, επιβάλλοντας και 200 ευρώ πρόστιμο στους μάρτυρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.