ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Super Κική: «Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται, παρακαλώ βοήθεια»

Νέα ανάρτηση από τον λογαριασμό της στο Instagram

Super Κική: «Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται, παρακαλώ βοήθεια»

Στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης επέστρεψε η Super Κική, μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες μετά την ποινική δίωξη που της ασκήθηκε για ληστεία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Super Κική κατήγγειλε στο Instagram τον πρώην σύντροφο της φίλης και συνεργάτιδάς της για κακοποίηση.

Από την άλλη, ο πρώην σύντροφος της Αντρέα καταγγέλλει τη Super Κική και δύο γυναίκες ως ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό του, κάνοντάς τους μήνυση. Όλοι μαζί βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ το πρωί της Τρίτης οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ο λογαριασμός της Σούπερ Κικής στο instagram ανέβασε μια νέα ανάρτηση – έκκληση από τους φίλους της, οι οποίοι απευθύνονται στο κίνημα Metoo, ζητώντας άμεσα υποστήριξη.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece  καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.