ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Προθεσμία να απολογηθεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου: «Έκλεινε τους δρόμους» είπε αν και δεν είχε αυτοκίνητο

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά

Προθεσμία να απολογηθεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 39χρονου: «Έκλεινε τους δρόμους» είπε αν και δεν είχε αυτοκίνητο

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Πειραιά, από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου πατέρα τριών παιδιών από έναν 68χρονο ο οποίος τον πυροβόλησε με καραμπίνα για ασήμαντη αφορμή.

Σήμερα ο δράστης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, από όπου και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί και αποχώρησε λίγο πριν τις 11:00.

Ο ηλικιωμένος έφτασε στις 9:30 στα Δικαστήρια κάτω από “δρακόντεια” μέτρα ασφαλείας, ενώ δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.

68xronos-peiraias-2
68xronos-peiraias-mak

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγωδία, ο θύτης φώναζε «σε τελείωσα, σε τελείωσα» κάτι που δείχνει το πόσο αποφασισμένος ήταν να προβεί στο έγκλημα.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης ταμπουρώθηκε για λίγο στο σπίτι του και στη συνέχεια βγήκε και παραδόθηκε.

Ενώπιον των αστυνομικών, ο 68χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να καταλήξει έτσι η ιστορία, προσθέτοντας πως είχε προστριβές εδώ και καιρό με τον άνδρα για τις θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων.

«Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ ακόμα και στο πεζοδρόμιο. Έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να υποστήριξε.

Όσον αφορά στην καραμπίνα που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή του θύματος, δεν ήταν νόμιμα στην κατοχή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο των πυροβολισμών, ο δράστης δεν είχε καν αυτοκίνητο και μάλιστα παρουσίαζε εμμονικές συμπεριφορές κι έτρεφε μεγάλη απέχθεια προς τα πάρκινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.