ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής – Το μήνυμα προς τον φίλο της και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας

«Σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής – Το μήνυμα προς τον φίλο της και αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας

O πατέρας της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα στον φίλο της αδικοχαμένης νεαρής γυναίκας και αυτόπτη μάρτυρα της στυγερής γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα.

Ο νεαρός είδε μπροστά στα μάτια του την άτυχη Κυριακή να καταρρέει από τις φονικές μαχαιριές του 39χρονου ακριβώς μπροστά από το φυλάκιο του φύλακα – «φρουρού» στο Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. «Την σκότωσε, ένα ασθενοφόρο γρήγορα παιδιά», ούρλιαζε, όπως ακούγεται στα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα της Πρωταπριλιάς.

Την ημέρα που ο πατέρας οδηγούσε την αδικοχαμένη κόρη του στην τελευταία της κατοικία, έστειλε μήνυμα στον νεαρό, δείχνοντας το μεγαλείο ψυχής του.

«Θέλω να είσαι γερός και δυνατός» έγραφε βαθιά συγκινημένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γεια σου… είμαι ο μπαμπάς της Κικής μας… είναι δύσκολη ημέρα για όλους μας μα πιο πολύ για μένα… θέλω να είσαι δυνατός και γερός… σήμερα που θα την πάω νύφη, μακάρι να μας περίμενες εσύ στα σκαλιά για να στην παραδώσω… αλλά δυστυχώς δεν μας έκανε το χατίρι η ζωή, όποτε θες μπορείς να μου μιλήσεις, να είσαι δυνατός», ήταν το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα, το οποίο προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.