ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συνελήφθη ο Ρομά που κακοποίησε βάναυσα τον 4χρονο στα Μέγαρα

Το παιδί νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Συνελήφθη ο Ρομά που κακοποίησε βάναυσα τον 4χρονο στα Μέγαρα

Συνελήφθη ο 23χρονος Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση του 4χρονου στα Μέγαρα, του παιδιού που νοσηλεύεται μέχρι σήμερα σε σοβαρή κατάσταση.

Ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί από χθες (18.1.2023) για τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τη βαριά σωματική κακοποίηση που προκάλεσε στο 4χρονο παιδί στα Μέγαρα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνελήφθη από τις Αρχές.

Ειδικότερα, το ένταλμα σύλληψης εις βάρος του 23χρονου εκδόθηκε για τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης εις βάρος του 4χρονου αγοριού στα Μέγαρα, του παιδιού της συντρόφου του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος αποσωληνώθηκε χθες και παραμένει νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονται και τα 3 αδέρφια του, μετά τις καταγγελίες κατά του 23χρονου για κακοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.