ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα πρώτα 24ωρα του μοιραίου σταθμάρχη στις φυλακές Λάρισας – Σχεδόν όλη την ημέρα είναι μόνος του

Από τη διεύθυνση των φυλακών κρίθηκε πως πρέπει να τοποθετηθεί σε έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο

Τα πρώτα 24ωρα του μοιραίου σταθμάρχη στις φυλακές Λάρισας – Σχεδόν όλη την ημέρα είναι μόνος του

Σε ένα κελί των φυλακών της Λάρισας τοποθετήθηκε ο μοιραίος σταθμάρχης των Τεμπών, μαζί με τρεις ηλικιωμένους κρατούμενους, ενώ πέρασε εξέταση από ειδικό ψυχολόγο, για να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ουσιαστικά, ο 59χρονος, σχεδόν όλη την ημέρα είναι μόνος του, αφού οι συγκρατούμενοι του είναι εκτός κελιού καθώς εργάζονται στα μεροκάματα και έτσι, απομονωμένος σε ένα ασφαλές περιβάλλον, περνάει τις ώρες του σχεδιάζοντας τις επόμενες κινήσεις του.

Ο άπειρος και ανεπαρκής σταθμάρχης των Τεμπών που έστειλε στο θάνατο 57 επιβάτες, μετά τη μαραθώνια απολογία του κρίθηκε, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακιστέος για την τραγωδία που συγκλονίζει τη χώρα. Τώρα, προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ζωή πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Από τη διεύθυνση των φυλακών κρίθηκε πως πρέπει να τοποθετηθεί σε έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο μαζί με τους άλλους τρεις, προχωρημένης ηλικίας κρατουμενους για «light» αδικήματα καθώς ο κίνδυνος να δεχθεί επιθέσεις είναι ορατός.

Ο 59χρονος, συμφωνα με πληροφορίες δεν χρειαστηκε να οδηγηθεί σε καραντίνα στο πλαίσιο των μέτρων covid καθώς είναι εμβολιασμένος και έτσι μετεφέρθη κατευθείαν στο κελί.

Ο σταθμάρχης δεν δημιουργεί προβλήματα ενώ το πρώτο επισκεπτήριο που δέχθηκε ηταν απο τη σύζυγο του η οποία του πήγε ρούχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προαυλίζεται κανονικά ενώ πολλές ώρες περνάει μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους του οι οποίοι αναμένεται να τον επισκεφθούν αύριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.