ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στον Έβρο με τις εισβολές των αλλοδαπών: «Πάρτε μέτρα – Η κατάσταση θυμίζει ζούγκλα»!

Το συγκλονιστικό μήνυμα μάνας που έχασε το παιδί της μετά από τροχαίο με λαθροδιακινητή

Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους στον Έβρο με τις εισβολές των αλλοδαπών: «Πάρτε μέτρα – Η  κατάσταση θυμίζει ζούγκλα»!

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι του Έβρου οι οποίοι διαμαρτύρονται για την πλήρη διάλυση των συνόρων, με αποτέλεσμα εκατοντάδες μουσουλμάνοι αλλοδαποί να περνούν τα σύνορα σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Εκατοντάδες κάτοικοι στην Αλεξανδρούπολη κατέβηκαν μάλιστα σε πορεία σήμερα διαμαρτυρόμενοι για το φαινόμενο των λαθροδιακινητών που κινούνται στο αντίθετο ρεύμα στην Εγαντία με αποτέλεσμα ήδη δύο συμπολίτες μας να  έχουν χάσει την ζωή τους.

Η πορεία  διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε  από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και σε κεντρικά σημεία της πόλης το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τις Φέρρες με αυτοκίνητα και μηχανές, ζητώντας ασφαλείς δρόμους για τις μετακινήσεις τους.

Αφορμή για τη συγκέντρωση είναι τα μαζικά δυστυχήματα που σημειώνονται στην περιοχή, κυρίως στην Εγνατία Οδό, από λαθροδιακινητές μεταναστών οι οποίοι οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα.

Παρούσα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων του Έβρου στις Φέρες, ήταν και η μητέρα του 46χρονου που πριν από λίγο καιρό έχασε άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία οδό.

Το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε διακινητής και είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Η γυναίκα μίλησε από το μεγάφωνο και έστειλε μήνυμα ζητώντας να ληφθούν άμεσα δραστικά μέτρα για να μη χυθεί άλλο αίμα αθώων στην άσφαλτο.

Ήδη δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν, όταν αυτοκίνητα διακινητών κινήθηκαν αντίθετα στην Εγνατία Οδό και συγκρούστηκαν με τα οχήματα που επέβαιναν.

Στο υπουργείο «Προστασίας του Πολίτη» πάντως δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται στην αρχή της… επόμενης ή μεθεπόμενης εβδομάδας να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την ασφάλεια στους αυτοκινητόδρομους, προκειμένου να συζητήσουν μέτρα για να τεθούν σε ισχύ όταν κριθεί σκόπιμο.

Το  90% των περιστατικών σημειώνονται όταν οι οδηγοί, διακινητές, των οχημάτων κάνουν αναστροφή στο δίκτυο,  δηλαδή εισέρχονται κανονικά στο ρεύμα στην Εγνατία Οδό, όταν δουν ότι υπάρχει κάποιο περιπολικό της αστυνομίας από πίσω τους αισθανθούν κίνδυνο, δεν διστάζουν οδηγήσουν ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας και τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά επικίνδυνα.

Ο Έβρος βρίσκεται πραγματικά στο έλεος των αλλοδαπών μουσουλμάνων. Εχθές 200 Ιρακινοί και Σύροι (τουλάχιστον έτσι δηλώνουν) «εντοπίστηκαν» πάνω στη γέφυρα στη Μαρασίων προκειμένου φυσικά να συλληφθούν για να οδηγηθούν σε ΚΕΠΑ και να υποβάλλουν αίτηση ασύλου για να μείνουν μόνιμα στην «χώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.