ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κυψέλη: Οδηγός μηχανής «καρφώθηκε» σε δέντρο

«Είχε λίγα νερά ο δρόμος, ψάχνουμε τις κάμερες από τους γείτονες να δούμε τι έγινε, συνήθως δεν έτρεχε»

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κυψέλη: Οδηγός μηχανής «καρφώθηκε» σε δέντρο

Ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες (1/12) το βράδυ στην Κυψέλη, με θύμα έναν 45χρονο οδηγό μηχανής, ο οποίος καρφώθηκε σε δέντρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο 45χρονος διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ξάδελφος του θύματος δήλωσε: «Πήγαινε να πάρει τη γυναίκα του από την δουλειά, που εργάζεται σε εστιατόριο, είχαν τηλεφωνηθεί… η γυναίκα είδε ότι αργούσε πήρε ξανά τηλέφωνο και το σήκωσε ο γιατρός» και πρόσθεσε ότι «Είχε λίγα νερά ο δρόμος, ψάχνουμε τις κάμερες από τους γείτονες να δούμε τι έγινε, συνήθως δεν έτρεχε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο φόρος αίματος που πληρώνει η χώρα μας στην άσφαλτο είναι βαρύς, καθώς σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, το πρώτο δεκάμηνο του 2023 σε 492 τροχαία δυστυχήματα, μετράμε 518 νεκρούς, 548 βαριά τραυματίες και 10.591 ελαφρά τραυματισμένους. Στην ΕΕ η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει έναν από τους μεγαλύτερους δείκτες θανάτων από τροχαία, μαζί με τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.