ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

«Θερίζει» η ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα: 3 συλλήψεις και 7 νέες δικογραφίες

Αναλυτικά, οι υποθέσεις

«Θερίζει» η ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα: 3 συλλήψεις και 7 νέες δικογραφίες

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε τρία άτομα και σχημάτισε συνολικά επτά δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτική Ελλάδα.

Ειδικότερα

Α) Στην Πάτρα

Συνελήφθη, χθες το βράδυ ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε ο εν διαστάσει σύζυγός της, για εκβίαση και εξύβριση.

Β) Στο Αγρίνιο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλές.

Γ) Στην Κατούνα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μιας γυναίκας, την οποία κατήγγειλε άνδρας, αναφέροντας ότι ως πρώην νύφη του, τον απείλησε και τον εξύβρισε.

Δ) Στο Ξηρόμερο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, αναφέροντας ότι απείλησε τον ίδιο και την αδερφή τους.

Ε) Στον Πύργο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε ο αδερφός του, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

ΣΤ) Σε περιοχή της Βουπρασίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι αλληλομηνύθηκαν, για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.