ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: 13χρονος διακίνησε γυμνές φωτογραφίες συνομήλικής του – Η κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη

Θεσσαλονίκη: 13χρονος διακίνησε γυμνές φωτογραφίες συνομήλικής του – Η κοπέλα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας 

 Εφιαλτικές στιγμές βίωσε μία ανήλικη στη Θεσσαλονίκη καθώς ένας 13χρονος φέρεται πως έστειλε σε τρίτους ευαίσθητες φωτογραφίες της με αποτέλεσμα το κορίτσι να φτάσει σε σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μετά την καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού στην ΕΛΑΣ, ο ανήλικος συνελήφθη από τους αστυνομικούς του τμήματος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη ότι χωρίς δικαίωμα κοινολόγησε σε τρίτο, οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό στο οποίο αποτυπώνεται δημόσια πράξη άλλου, που αφορά στη γενετήσια ζωή του, η οποία οδήγησε το θύμα σε απόπειρα αυτοκτονίας κατά εξακολούθηση καθώς και για κατοχή, διάθεση και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο υλικό εντοπίστηκε στο κινητό του ανήλικου μετά από έρευνα της αστυνομίας. Ο 13χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή όπου ζήτησε προθεσμία για τις επόμενες ημέρες και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.