ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Θεσσαλονίκη: 26χρονη έβαλε τέσσερα άτομα να απαγάγουν τον πρώην σύντροφό της

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελία

Θεσσαλονίκη: 26χρονη έβαλε τέσσερα άτομα να απαγάγουν τον πρώην σύντροφό της

Μια 26χρονη γυναίκα ταυτοποιήθηκε ως “εγκέφαλος” στην υπόθεση εκβίασης και απόπειρας αρπαγής ενός 30χρονουστη Θεσσαλονίκη, καθώς έδινε εντολές σε τέσσερις δράστες για να βλάψουν το θύμα.

Το κίνητρο της γυναίκας φέρεται να ήταν, μεταξύ άλλων, η ερωτική απογοήτευση, καθώς διατηρούσε δεσμό με τον 30χρονο.

Το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Ιανουαρίου του 2023 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις εκ των δραστών απείλησαν ότι θα χτυπούσαν τον 30χρονο και ότι θα προκαλέσουν ζημιές στην επιχείρησή του, ενώ απαίτησαν να τους δώσει το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Δύο ημέρες μετά οι δράστες επανέλαβαν και τηλεφωνικά τις απειλές και απαίτησαν εκ νέου την καταβολή χρηματικού ποσού.

Στη συνέχεια, στις 14 Ιανουαρίου, σε περιοχή της Νέας Μηχανιώνας, οι δράστες με τη χρήση βίας και την απειλή όπλου αποβίβασαν τον 30χρονο από το όχημά του και αποπειράθηκαν να τον επιβιβάσουν σε δικό τους όχημα, πλην όμως το θύμα κατάφερε να διαφύγει και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από μεθοδική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού που κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 41 (γεννηθείς στη Ρωσία), 34 και 26 ετών (2 άντρες-1 γυναίκα), ενός 24χρονου Αλβανού και ενός 31χρονου Αρμένιου, για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία για, τα κατά περίπτωση, αδικήματα της απόπειρας αρπαγής, εκβίασης, βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής και παράβασης του Νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.