ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 19χρονου οδηγού – Έσπασε δύο μπάρες διοδίων

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα βρέθηκαν στο εσωτερικό του επτά αλλοδαποί

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη 19χρονου οδηγού – Έσπασε δύο μπάρες διοδίων

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 19χρονου στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή (09.06.2023) για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα, αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο 19χρονος αλλοδαπός οδηγός του ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, ο οποίος και συνελήφθη λίγο αργότερα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Αιγίνιο, αφού πρώτα έσπασε τις μπάρες των διοδίων Μαλγάρων και Αιγινίου, στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα βρέθηκαν στο εσωτερικό του επτά αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Επιπλέον, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.