ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε στάση λεωφορείου

Το θύμα περίμενε σε στάση λεωφορείου στην οδό Μυστακίδου, στην περιοχή της Χαριλάου

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με απειλή μαχαιριού σε στάση λεωφορείου

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σημειώθηκε σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστοι δράστες πλησίασαν και επιτέθηκαν σε έναν άντρα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Η ληστεία ολοκληρώθηκε ταχύτατα. Όπως κατήγγειλε το θύμα σε αστυνομικούς, οι δράστες ήταν δύο και για να τον ακινητοποιήσουν έβγαλαν μαχαίρι.

Εκείνος δεν αντιστάθηκε. Τους έδωσε όσα χρήματα είχε πάνω του και οι κρανοφόροι έφυγαν με τη μηχανή, που είχαν φτάσει στην περιοχή της Χαριλάου.

Ο άτυχος άνδρας, περίμενε σε στάση λεωφορείου στην οδό Μυστακίδου, στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη, όταν ξεκίνησε ο εφιάλτης του.

Περίπου στις 17.00 δύο άτομα τα οποία φορούσαν σκούρα ρούχα, γάντια και κράνη, πλησίασαν τον άνδρα και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν χρήματα που είχε μαζί του και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.