ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στην 37χρονη που άφησε το μωρό στο σπίτι και πήγε για ψώνια

Τι υποστήριξε η 37χρονη

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης 6 μηνών στην 37χρονη που άφησε το μωρό στο σπίτι και πήγε για ψώνια

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή, επέβαλε το δικαστήριο στην 37χρονη στη Θεσσαλονίκη, που άφησε μόνη της, την ενός έτους κόρη της και πήγε για ψώνια.

Η 37χρονη από τη Θεσσαλονίκη, στην οποία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή, δεν εμφανίστηκε στη δίκη και εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η υπεράσπισή της, η 37χρονη -με καταγωγή από την Αλβανία- πήγε για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και καθώς δεν είχε κάποιον να προσέξει το βρέφος, όσο θα απουσίαζε, το άφησε μόνο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γείτονες άκουσαν το βρέφος να κλαίει, οπότε κάλεσαν την Άμεση Δράση. Αστυνομικοί την περίμεναν έξω από το διαμέρισμα και μετά από είκοσι λεπτά εμφανίστηκε η 37χρονη. Τα πρώτα της λόγια, όταν την ρώτησαν πού είχε πάει, ήταν ότι πήγε να αγοράσει τσιγάρα, κατέθεσε στο δικαστήριο μάρτυρας αστυνομικός. «Το μωρό διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του» πρόσθεσε ο ίδιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.