ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε άνδρα που ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του και έριξε γροθιά στο παιδί τους

«Τα τελευταία πέντε χρόνια δέχομαι ψυχολογική και σωματική βία από τον σύζυγό μου, δεν άντεχα άλλο»

Θεσσαλονίκη: Ποινή φυλάκισης σε άνδρα που ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του και έριξε γροθιά στο παιδί τους

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με 3ετή αναστολή σε έναν άνδρα που ξυλοκόπησε την 29χρονη σύζυγό του, την απείλησε ότι θα την σφάξει και έριξε γροθιά μέχρι και στο ανήλικο παιδί τους.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου κατά τη διάρκεια του γάμου, κατά εξακολούθηση, εξύβριση και απειλή σε βάρος συζύγου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το άγριο περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε στις 15 Μαΐου του 2022, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε το ζευγάρι με το παιδί του, που τότε ήταν 26 μηνών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Μετά από έναν έντονο καβγά για ασήμαντη αφορμή, ο κατηγορούμενος χτύπησε τη γυναίκα με γροθιές και με κλωτσιές, στο κεφάλι και το σώμα και με ένα αντικείμενο που βρήκε μπροστά του φέρεται να της κατάφερε χτυπήματα και στην πλάτη.

Επιπλέον, ο σύζυγος απείλησε ότι θα την σφάξει και θα τη σκοτώσει, όπως είπε η γυναίκα στην κατάθεση που είχε δώσει στην ΕΛ.ΑΣ.

Από τη μανία του κατηγορουμένου δεν γλίτωσε ούτε το 26 μηνών παιδάκι, αφού σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στην Αστυνομία, μία από τις γροθιές του κατέληξε να χτυπήσει το παιδί με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα και να τρομοκρατηθεί.

Ο κατηγορούμενος δεν σταμάτησε εκεί, αφού και την επόμενη ημέρα ξυλοκόπησε την 29χρονη.

Σύμφωνα με την ίδια, της έκανε παρατήρηση επειδή της έπεσε το φαγητό του παιδιού στο πάτωμα και στη συνέχεια της επιτέθηκε με ορμή με γροθιές στο κεφάλι και την πλάτη.

Η γυναίκα αποφάσισε την ίδια ημέρα να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον σύζυγό της.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια δέχομαι ψυχολογική και σωματική βία από τον σύζυγό μου, δεν άντεχα άλλο και ήρθα να τον καταγγείλω», είπε.

Από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε την επόμενη ημέρα προέκυψε ότι το θύμα έφερε εκχυμώσεις κα εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος, αποτέλεσμα των χτυπημάτων που κατήγγειλε ότι δέχθηκε από τον κατηγορούμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε ερήμην καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπως επίσης και η παθούσα δεν προσήλθε για να καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου και διαβάστηκε η κατάθεση που είχε δώσει προανακριτικά στους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.