ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτική ο διανομέας που γρονθοκόπησε και σκότωσε 50χρονο για μία παρατήρηση

Ο κατηγορούμενος τον χτύπησε πισώπλατα

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτική ο διανομέας που γρονθοκόπησε και σκότωσε 50χρονο για μία παρατήρηση

Στον ανακριτή ο διανομέας που γρονθοκόπησε έναν 50χρονο στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη, με τραγική κατάληξη. 

Ο 27χρονος διανομέας διώκεται για κακουργηματική πράξη και συγκεκριμένα για «θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη», καθώς ο 50χρονος άνδρας τον οποίο γρονθοκόπησε έχασε τη ζωή του από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Όπως καταγγέλλουν συγκλονισμένοι οι συγγενείς του άτυχου 50χρονου, ο 27χρονος τον χτύπησε πισώπλατα με γροθιά στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια, αποχώρησε από το σημείο, ενώ διερχόμενοι πολίτες – αναφέρει το thesstoday – κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 50χρονο στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο καβγάς άρχισε έπειτα από παρατήρηση του άτυχου 50χρονου στον διανομέα, ο οποίος πέρασε με το μηχανάκι του από τον πεζόδρομο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο τους άρχισαν να μαλώνουν και τότε, ο διανομέας έριξε γροθιά στον άνδρα, ο οποίος λιποθύμησε και λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου την επόμενη ημέρα (σ.σ. 08.08.2023) κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.