ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε τέσσερα ηχεία από το δημοτικό αμφιθέατρο στο Ωραιόκαστρο

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε τέσσερα ηχεία από το δημοτικό αμφιθέατρο στο Ωραιόκαστρο

Συνελήφθη ένας 27χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη στο αμφιθέατρο του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Ο 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Έκλεψε ηχεία από αμφιθέατρο στη Θεσσαλονίκη

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς δύο μέρες νωρίτερα διέρρηξε το κτήριο στην περιοχή του Ωραιοκάστρου αφαιρώντας τέσσερα ηχεία μεγάλης χρηματικής αξίας.

Σε έλεγχο της αστυνομίας στην οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα ηχεία, πινακίδες κυκλοφορίας οχήματος για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις αρχές Οκτωβρίου σε περιοχή της Αττικής, πινακίδες κυκλοφορίας άλλης χώρας, μοτοσυκλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή τέλη Οκτωβρίου σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, εργαλεία, υπολογιστής και αντικείμενα το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οποίων ερευνάται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.