ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που μετέφερε παράνομους αλλοδαπούς – Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο και δεν είχε δίπλωμα

Ο 27χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και κατέληξε σε αυλή καταστήματος

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που μετέφερε παράνομους αλλοδαπούς – Οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο και δεν είχε δίπλωμα

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένας 27χρονος από τη Συρία για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thestival.gr, ο 27χρονος προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και το όχημα που οδηγούσε βγήκε από τον δρόμο, έπεσε σε τοιχίο και κατέληξε στην αυλή καταστήματος, στο χωριό Απολλωνία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες. Ο 27χρονος μετέφερε παράνομα επτά ομοεθνείς του ενώ όπως έγινε γνωστό, οδηγούσε χωρίς δίπλωμα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του διακινητή στη Θεσσαλονίκη

«Αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλβης, στο πλαίσιο απογευματινής περιπολίας για την αστυνόμευση της περιοχής τους, εντόπισαν χθες (27-08-2023), στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης, πλησίον Νέων Βρασνών, επιβατικό όχημα που μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς. Ο 27χρονος αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς. Στο ύψος του χωριού Απολλωνία, το όχημα ξέφυγε από την πορεία του και αφού προσέκρουσε σε τοιχίο, εισήλθε, μερικώς σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Συνελήφθη ο οδηγός του οχήματος, ενώ διαπιστώθηκε μεταφορά επτά (7) αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, με δύο εξ’ αυτών να εντοπίζονται στο χώρο αποσκευών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς, το οποίο έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεων αυτοκινήτων σε τμήμα ασφαλείας της Αττικής. Ο συλληφθείς, που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης, με τη δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.