ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος Αλβανός στη Σταυρούπολη με 20 κιλά κάνναβη (φώτο-βίντεο)

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος Αλβανός στη Σταυρούπολη με 20 κιλά κάνναβη (φώτο-βίντεο)

Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Τμήματος Παιονίας, συνέλαβαν το μεσημέρι της Δευτέρας (25/9)  στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, έναν υπήκοο Αλβανίας 42 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ο 42χρονος εντοπίστηκε στη Σταυρούπολη, και σε έρευνα του οχήματος που οδηγούσε, βρέθηκαν στο χώρο αποσκευών και κατασχέθηκαν 20 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 20 κιλών και 238 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία στην περιοχή της Νεάπολης του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν μέσα στο όχημα.

Για την υπόθεση αναρτήθηκε βιντεοληπτικό υλικό στην επίσημη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.