ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών μετά από καταδίωξη

Έκρυβε τρία άτομα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής παράνομων μεταναστών μετά από καταδίωξη

Ένας 30χρονος διακινητής, συνελήφθη χθες, Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, μετά από καταδίωξη στην Εγνατία Οδό, καθώς μετέφερε τρεις παράτυπους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes.gr, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες, Κυριακή, εντόπισαν στην Εγνατία Οδό (πλησίον κόμβου Κερδυλλίων) Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του 30χρονου στη Θεσσαλονίκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε αγροτική περιοχή της Ασπροβάλτας και ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκαν τρεις αλλοδαποί, τους οποίους μετέφερε με το όχημα ο 30χρονος και στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας. Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.