ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ρομά που λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού δύο 16χρονους

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι Ρομά που λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού δύο 16χρονους

Το βράδυ της Δευτέρας (4/3) αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν δύο Ρομά ηλικίας 14 και 15 ετών, οι οποίοι με τη χρήση βίας και την απειλή μαχαιριού λήστεψαν δύο 16χρονους στην περιοχή των Συκεών.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τους Ρομά να παίρνουν τα κινητά των παιδιών.

Επιπλέον, στην κατοχή των ληστών βρέθηκαν τα κινητά που είχαν κλέψει, τα οποία επιστράφηκαν στους δύο 16χρονους.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

«Συνελήφθησαν, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, βραδινές ώρες χθες (04-03-2024) στο Δενδροπόταμο, δύο ανήλικοι ημεδαποί, που εμπλέκονται σε περίπτωση ληστείας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες μαζί με συνεργούς, εκ των οποίων τα στοιχεία του ενός έχουν ταυτοποιηθεί με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, την προηγούμενη ημέρα στην περιοχή των Συκεών, αφαίρεσαν από δύο νεαρούς ημεδαπούς, με απειλή βίας και χρήσης μαχαιριού, καθώς και χρήση σωματικής βίας κατά του ενός, δύο κινητά τηλέφωνα.

Τα προαναφερόμενα κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.