ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Άρπαξε 700 ευρώ σε 30 δευτερόλεπτα!

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την ληστεία με μαχαίρι σε μίνι μάρκετ – Άρπαξε 700 ευρώ σε 30 δευτερόλεπτα!

Στιγμές που θα τις θυμάται σε όλη του τη ζωή, βίωσε το βράδυ της Τρίτης ένας υπάλληλος μίνι μάρκετ στην περιοχή της Εξοχής στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας τον λήστεψε υπό την απειλή μαχαιριού.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του δράστη, ο οποίος απειλώντας τον υπάλληλο με ένα μεγάλο μαχαίρι, άδειασε την ταμειακή και εξαφανίστηκε μέσα σε 30 δευτερόλεπτα.

Το ρολόι από τις κάμερες ασφαλείας έδειχνε 22:22 όταν ο ληστής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μπήκε στο κατάστημα.

Με γρήγορες κινήσεις έφτασε δίπλα στο ταμείο και απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο, ο οποίος τρομοκρατημένος σήκωσε τα χέρια ψηλά και του έδειξε την ταμειακή μηχανή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής μέσα σε μισό λεπτό άρπαξε 700 ευρώ από το ταμείο πριν να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση με τους αστυνομικούς να ψάχνουν την περιοχή για να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.