ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς – Τον ακινητοποίησαν τέσσερις κουκουλοφόροι

«Μου ζήτησαν να κάνω ό,τι μου πουν» ανέφερε ο αντιδήμαρχος

Θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του έπεσε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς – Τον ακινητοποίησαν τέσσερις κουκουλοφόροι

Δραματικές στιγμές βίωσε ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης, όταν ληστές μπήκαν μέσα στο σπίτι του για περίπου μία ώρα.

Ο κ. Παντελεάκης ανέφερε ότι τέσσερις κουκουλοφόροι έσπασαν την πόρτα από το υπνοδωμάτιό του. Μόλις εισέβαλαν, του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν.

«Μου πέταξαν από τα χέρια τον υπολογιστή, με ακινητοποίησαν και μου ζήτησαν να κάνω ό,τι μου πουν, να συμμορφωθώ και ότι δεν θα πάθω τίποτα» είπε. Για τους δράστες ανέφερε ότι «μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, αλλά φαίνονταν ότι ήταν ξένης καταγωγής, γιατί ήταν λίγο σπαστή η ομιλία τους».

Οι ληστές οδήγησαν τον ίδιο, τα δύο αδέλφια του, αλλά και την οικογενειακή βοηθό σε ένα από τα δωμάτια της μονοκατοικίας. Σύμφωνα με τον κ. Παντελεάκη, ήταν ήσυχοι και ήρεμοι και τους πρόσφεραν να πιούν νερό.

«Βρήκαν από μόνοι τους το χρηματοκιβώτιο, γιατί δεν τους το λέγαμε. Και από τη στιγμή που το βρήκαν, φώναξαν έναν από εμάς για να το ανοίξει. Από τη μια σε απειλούσαν, αλλά από την άλλη προσπαθούσαν να σε ηρεμήσουν», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ληστεία έγινε το βράδυ της 14ης Νοεμβρίου, ενώ οι ληστές άδειασαν το χρηματοκιβώτιο, παίρνοντας 200.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.