ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τήνος: Καταστράφηκε από τον αέρα η «χάρτινη» εγκατάσταση του υδατοδρομίου στο λιμάνι (φώτο-βίντεο)

Δύο μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση της ιδιωτικής εταιρείας Hellenic Seaplanes

Τήνος: Καταστράφηκε από τον αέρα η «χάρτινη» εγκατάσταση του υδατοδρομίου στο λιμάνι (φώτο-βίντεο)

Για γέλια και για κλάματα, είναι η υπόθεση με το υδατοδρόμιο της Τήνου καθώς δύο ημέρες μετά τις δηλώσεις που έγιναν στις 17 Ιανουαρίου, ο αέρας κατέστρεψε την εγκατάσταση στο λιμάνι.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, με δελτίο Τύπου η ιδιωτική εταιρεία Hellenic Seaplanes ανακοίνωνε ότι η χώρα μας μπαίνει σε νέα εποχή το 2024, «με την εκκίνηση των υδροπλάνων, των υδατοδρομίων και των υδάτινων πεδίων στο μηχανισμό των εθνικών μεταφορών!».

Παράλληλα ανέφερε ότι «στις Σποράδες και στη Στερεά το πλάνο προχωράει σταθερά ώστε τα υδατοδρόμια Σκύρου, με ολοκληρωμένες χερσαίες και υδάτινες εγκαταστάσεις καθώς και Σκοπέλου και Αλοννήσου να μπαίνουν σε σειρά για απόκτηση άδειας λειτουργίας, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολουθούν οι Τήνος, και Πάτμος».

Μόνο που η Τήνος, δύο μόλις ημέρες μετά, στις 19 Ιανουαρίου είδε την εγκατάσταση του υδατοδρομίου που είχε κατασκευαστεί στο λιμάνι να διαλύεται από τους ισχυρούς νοτιάδες λες και ήταν – μάλλον ήταν- «χάρτινη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση του υδατοδρομίου, όπως ανέφερε το tinostoday, στην Τήνο κατασκευάστηκε στο λιμάνι τον Μάρτιο του 2022 και παρουσιάστηκε και πάλι με τους συνήθεις πανηγυρισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.