ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τραγική η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας: Έξαλλοι αλλοδαποί καταδιώκουν άλλους αλλοδαπούς

Εικόνες από Χαρτούμ

Τραγική η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας: Έξαλλοι αλλοδαποί καταδιώκουν άλλους αλλοδαπούς

Το  κατεχόμενο από αλλοδαπούς μουσουλμανικούς κέντρο της Αθήνας τίποτα δεν θυμίζει την πόλη  που ήταν κάποτε και που δεν πρόκειται να ξαναγίνει ποτέ.

Όλες οι κυβερνήσεις από το 1990 και μετά συνειδητά και με πλήρη επίγνωση της αποστολής τους υπό τις ευλογίες της αριστεράς φρόντισαν να μετατρέψουν όλη τη χώρα σε ένα τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών.

Η προσπάθειά τους αυτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Με τους Έλληνες να φεύγουν από τη χώρα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, την υπογεννητικότητα να έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας και την νέα ενεργειακή φτωχοποίηση το μέλλον προδιαγράφεται από ζοφερό έως καταστροφικό.

Σε κεντρικό δρόμο του κέντρου  έξαλλοι αλλοδαποί καταδιώκουν επίσης αλλοδαπές γυναίκες  για άγνωστο λόγο.

https://twitter.com/marcodaviano/status/1566150328952684547

Πρόκειται για μια κατάσταση που ζουν καθημερινά οι εναπομείναντες Έλληνες του κέντρου και την οποία περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Όλα αυτά χωρίς να έχει σταματήσει η εισβολή αλλοδαπών μουσουλμάνων από τον Έβρο ούτε ένα λεπτό. Όλοι τους θα μεταφερθούν στην Αττική για μόνιμη εγκατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.