ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τροχαίο δυστύχημα στην Ανδραβίδα – Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής

Τόσο το ΙΧ, όσο και η μοτοσικλέτα κινούνταν με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου

Τροχαίο δυστύχημα στην Ανδραβίδα – Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής

Ένα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 3:00μ.μ., το μεσημέρι της Τετάρτης στην Επαρχιακή Οδό Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μετά τη Μυρσίνη.

Ο οδηγός μηχανής, ηλικίας 29 ετών, υπέκυψε στα τραύματα του, παρά τις προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο, να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως αναφέρει το Patrisnews.com.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τόσο το ΙΧ, όσο και η μηχανή κινούνταν με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, όταν το αυτοκίνητο επιχείρησε να στρίψει δεξιά, την στιγμή που η μοτοσικλέτα πραγματοποιούσε προσπέραση.

Αποτέλεσμα η μηχανή να πέσει σε αρδευτικό κανάλι πλησίον του δρόμου, και ο αναβάτης να καταλήξει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.