ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Β.Κικίλιας: «Είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο για τους παιδοβιαστές»

Κατηγορηματικός ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Β.Κικίλιας: «Είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο για τους παιδοβιαστές»

«Πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο, στο εξωτερικό γνωρίζουν που ζει και που εργάζεται ο κάθε παιδοβιαστής», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ο Υπουργός Δικαιοσύνης ο κύριος Τσιάρας, σωστά είπε ότι είναι ευθύνη της Εισαγγελίας να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων αυτών που έχουν ασελγήσει πάνω στο κορμάκι αυτού του μικρού κοριτσιού. Είναι ιερή υποχρέωση της ελληνικής Δικαιοσύνης, αλλά και της ελληνικής Πολιτείας να μην κουκουλωθεί κανένα όνομα και να μην εξαφανιστεί από τις λίστες» ανέφερε ο Υπουργός Τουρισμού στον ΣΚΑΙ απαντώντας για την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί οι παιδόφιλοι για να διαπομπευθούν πριν τιμωρηθούν από την Δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες όπως στην Αμερική και στην Αγγλία ξέρετε ότι υπάρχει online πλέον ποιος παιδόφιλος ζει και που. Ξέρουν οι οικογένειες ότι στο τάδε μαγαζί δουλεύει ένας παιδόφιλος, στη γειτονιά τους ζει ένας παιδόφιλος και αυτό είναι σωστό. Είναι ο τρόπος να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ελληνική Δικαιοσύνη και η ελληνική Πολιτεία δεν επέτυχε να προστατεύσει τα παιδιά μας μέχρι σήμερα, με τα στοιχεία τα οποία βγαίνουν στη δημοσιότητα και τα κυκλώματα τα οποία υπάρχουν. Οπότε είναι προφανές ότι πρέπει να αυστηροποιηθεί το πλαίσιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.