ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε δίκη και οι 26 κατηγορούμενοι εισηγείται ο εισαγγελέας

Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη δίκη

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Σε δίκη και οι 26 κατηγορούμενοι εισηγείται ο εισαγγελέας

Την παραπομπή σε δίκη των πρώτων 26 κατηγορούμενων για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό πρότεινε ο εισαγγελέας προς το δικαστικό συμβούλιο.

Ανοίγει ο δρόμος για την πρώτη δίκη σχετικά με την υπόθεση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης.

Ο εισαγγελέας, ο οποίος μελέτησε τα στοιχεία της πρώτης δικογραφίας, εισηγείται προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή σε δίκη των 26 κατηγορουμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτήν τη δικογραφία, εκτός από τους πρωταγωνιστές της δυσώδους αυτής ιστορίας, είναι κατηγορούμενη και η μητέρα της ανήλικης, η οποία εξακολουθεί να παραμένει προσωρινά κρατούμενη, αν και η ίδια αρνείται την κατηγορία της μαστροπείας σε βάρος του ίδιου της του παιδιού, που την έφερε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη ενώ και η 12χρονη όλο αυτό το διάστημα στέκεται στο πλευρό της, υπερασπιζόμενη τη μητέρα της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.