ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βόλος: Στον εισαγγελέα οι τρεις ανήλικοι για την κακοποίηση συμμαθητή τους – «Ήθελαν να κάνουν πλάκα»

Η ιατροδικαστική εξέταση φέρεται να είναι καθαρή

Βόλος: Στον εισαγγελέα οι τρεις ανήλικοι για την κακοποίηση συμμαθητή τους – «Ήθελαν να κάνουν πλάκα»

Ενώπιον του Εισαγγελέα στάθηκαν σήμερα οι τρεις ανήλικοι που συνελήφθησαν για τη σεξουαλική κακοποίηση συμμαθητή τους κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Γιάννενα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισής τους «ήθελαν να κάνουν πλάκα».

Ο Εισαγγελέας άσκησε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος στον έναν από τους τρεις μαθητές Γυμνασίου του Νοτίου Πηλίου, ενώ οι άλλοι δυο κατηγορούνται για συνέργεια.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ορίστηκε για τις 21 Νοεμβρίου 2024 στο Μονομελές δικαστήριο ανηλίκων Βόλου.

Τη σχετική καταγγελία για το συμβάν, υπενθυμίζουμε, έκανε ο πατέρας του 15χρονου μαθητή, ο οποίος ενημέρωσε το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου πως ο γιος του έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από συμμαθητές του μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (6/4), όταν οι μαθητές Β’ και Γ’ Γυμνασίου επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν μαζί με συνοδούς και καθηγητές, που συμμετείχαν στην εκδρομή.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 15χρονος ενώ κοιμόταν, ξύπνησε από μια έντονη πίεση που αισθάνθηκε από χέρι στα γεννητικά του όργανα και είδε δίπλα και πάνω στο κρεβάτι του τον 15χρονο δράστη και μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ιδίου σχολείου να γελάει, ενώ στο άλλο κρεβάτι βρίσκονταν δύο ακόμη μαθητές της ίδιας τάξης και γελούσαν και αυτοί με τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του θύματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 15χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, σύμφωνα με νομικές πηγές, ωστόσο αυτή φέρεται να είναι καθαρή και μάλιστα δεν προκύπτει επαφή ούτε πάνω από τα ρούχα του μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.