ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βοτανικός: Γνωστός των αρχών ο 34χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της επίθεσης όπου βρέθηκαν τρεις κάλυκες από όπλο των 9mm

Βοτανικός: Γνωστός των αρχών ο 34χρονος που δέχτηκε τους πυροβολισμούς

Γνωστός των αρχών φαίνεται πως είναι ο άνδρας που εντοπίστηκε τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στην περιοχή του Βοτανικού.

Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα εναντίον 34χρονου, ο οποίος βρισκόταν σε παρκάκι της περιοχής επί της οδού Σιδηροκάστρου.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Μετά τους πυροβολισμούς το θύμα έφτασε με το αυτοκίνητό του στη γωνία της Ιεράς Οδού με την οδό Σπύρου Πάτση, όπου ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους αστυνομικούς με περιπολικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για Αλβανό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματάς όπου νοσηλεύεται με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Κατά πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε όχημα με το οποίο πλησίασαν τον 34χρονο πριν να τον πυροβολήσουν τρεις φορές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί βρέθηκαν και καταχέσθηκαν τρεις κάλυκες των 9mm.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί το 2019 για υπόθεση ναρκωτικών αλλά με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν προκύπτει η εμπλοκή του σε κάποια άλλη σοβαρή υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.