ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βοτανικός: Στον εισαγγελέα σήμερα ο Αφγανός που δολοφόνησε ομοεθνή του

Εντοπίστηκε ενώ προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα

Βοτανικός: Στον εισαγγελέα σήμερα ο Αφγανός που δολοφόνησε ομοεθνή του

Ο Αφγανός που κατηγορείται ότι σκότωσε 17χρονο ομοεθνή του στον Βοτανικό συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης και οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα.

Ο ίδιος εντοπίστηκε στο τελωνείο των Ευζώνων, καθώς προσπαθούσε να περάσει τα σύνορα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Η σορός του θύματος είχε εντοπιστεί σε προχωρημένη σήψη την προηγούμενη Παρασκευή 12 Αυγούστου με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, πίσω από την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων.

Προανακριτικά ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι είχαν διαφορές για μία κοπέλα και πάνω στον καβγά, τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών πίσω από το έγκλημα, καθώς το θύμα είχε συλληφθεί κατά το παρελθόν και είχε κατηγορηθεί για τέτοια υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.