ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Βρέθηκε μεγαλύτερη αίθουσα για τη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι

Η αίθουσα ήταν τόσο μικρή που οι συνήγοροι των 21 κατηγορουμένων παρακολούθησαν από τα παράθυρα

Βρέθηκε μεγαλύτερη αίθουσα για τη δίκη για τη φωτιά στο Μάτι

Λύση βρέθηκε στο θέμα της της αίθουσας όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση της φωτιάς στο Μάτι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.

Σε σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι στο Υπουργείο Δικαιοσύνης με τη συμμετοχή του προϊσταμένου του Εφετείου Αθηνών Δημήτρη Οικονόμου, του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστόφορου Λινού και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνου αποφασίστηκε η μεταφορά της δίκης για την υπόθεση στο Μάτι στην αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών, όπου ήδη διεξάγεται η επίσης πολυπρόσωπη και πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένη τη δικονομική πρόοδο που έχει συντελεστεί στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και με τις διαβεβαιώσεις από την πλευρά των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων ότι ο αριθμός των συνεδριάσεων που θα ανέρχεται σε τουλάχιστον 12 ανά μήνα δεν θα οδηγήσουν σε παρέλκυση και καθυστέρηση της εκδίκασης της υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.