ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χανιά: Φωτιά σε στρέμμα δίπλα από ξενοδοχείο – Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας 85χρονος

Η φωτιά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο

Χανιά: Φωτιά σε στρέμμα δίπλα από ξενοδοχείο – Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας 85χρονος

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε χωράφι αλλά και σε αγρούς δίπλα από ξενοδοχείο στα Χανιά με έναν 85χρονο κάτοικο να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, ξέσπασε πυρκαγιά δίπλα από κατοικία στην Καληδωνία, με αποτέλεσμα να απειληθεί το σπίτι, το οποίο γέμισε καπνούς.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν και απομάκρυναν τον 85χρονο ένοικο του σπιτιού, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων, αφού είχε εισπνεύσει καπνούς.

Λίγη ώρα νωρίτερα επίσης δίπλα σε ξενοδοχείο στον Σκουτελώνα, ξέσπασε φωτιά σε παρακείμενες καλαμιές, με αποτέλεσμα να καούν 16 – 17 στρέμματα.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα 7 οχήματα και δύο βοηθητικά με 9 πυροσβέστες, οι οποίοι φρόντισαν για την κατάσβεση της φωτιάς πριν πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, δεδομένων και των ισχυρών νοτιάδων που έπνεαν στην περιοχή.

Η φωτιά όμως τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.