ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Xανιά: Συνελήφθη 54χρονος για φωτιά στο Σφηνάρι – Έκαιγε ξερά κλαδιά

Από τη φωτιά έγιναν στάχτη 38 στρέμματα

Xανιά: Συνελήφθη 54χρονος για φωτιά στο Σφηνάρι – Έκαιγε ξερά κλαδιά

Στη σύλληψη ενός 54χρονου προχώρησαν οι αρχές για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής στο Σφηνάρι Κισάμου στα Χανιά με αποτέλεσμα να γίνουν στάχτη συνολικά 38 στρέμματα, πριν τελικά να τεθεί υπό έλεγχο από τις δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Ο 54 χρόνος, ο οποίος είναι κάτοικος Σφηναρίου, παραδέχτηκε στους άνδρες του ανακριτικού της πυροσβεστικής πως η φωτιά, που πήρε γρήγορα διαστάσεις, ξεκίνησε από λάθος δικό του στην προσπάθεια του να κάψει ξερά κλαδιά.

Οι πυροσβέστες έδωσαν ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, καθώς το έργο τους δυσχέραιναν οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής με 11 οχήματα και 26 υπαλλήλους από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων και 2 ομάδες ΕΜΟΔΕ με 10 άτομα.

Από τα συνολικά 38 στρέμματα που έγιναν στάχτη από τη φωτιά στο Σφηνάρι, τα 13 ήταν χορτολιβαδική έκταση και τα 25 καλλιέργειες, χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνέψουν άνθρωποι ή κατοικίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.