ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ζάκυνθος: «Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος» λέει η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον Αλβανό σύντροφο της 

«Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί»

Ζάκυνθος: «Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος» λέει η 19χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον Αλβανό σύντροφο της 

Ο 27χρονος από τη Ζάκυνθο που κατηγορείται ότι διέκοψε βίαια την κύηση της συντρόφου του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ο 27χρονος πήγε το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή της Ζακύνθου και απολογούνταν για σχεδόν 5 ώρες. Ο σύντροφος της νεαρής κοπέλας που απέβαλε με τη βία όπως η ίδια ισχυρίζεται, δεν παραδέχθηκε ποτέ τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, λέγοντας πως η 19χρονη πήρε μόνη της τα χάπια.

Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν

-καταβολής εγγυοδοσίας (2.000 ευρώ)
-απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα
-εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα
-και να μην πλησιάζει την 19χρονη.

Η 19χρονη για την απόφαση: Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος

«Με φοβίζει πάρα πολύ που αφέθηκε ελεύθερος, μπορεί να κάνει κακό σε εμένα ή στην γιαγιά μου. Μας το είχε πει ότι αν πάει φυλακή θα μας κάνει κακό. Δεν ξέρω τι να πω. Αυτός ο άνθρωπος δεν νιώθει τύψεις μέσα του που σκότωσε το παιδί μου;».

Σχετικά με την γιαγιά της, που κατηγορεί ο 27χρονος ότι δεν τον ήθελε λόγω της καταγωγής του, η 19χρονη ανέφερε: «Κατηγορεί και την γιαγιά μου, επειδή λέει ότι είναι Αλβανός. Η γιαγιά μου έχει βαφτίσει κοπέλα από την Αλβανία. Ποτέ η γιαγιά μου δεν είχε ρατσιστική πρόσθεσε προς κανέναν».

Η κοπέλα μιλώντας στον Mega περιέγραψε ότι ο σύντροφός της την πέταξε στο κρεββάτι και την πάταγε στο κεφάλι με το πόδι του για να της δέσει τα χέρια.

«Είχαμε πάει σε μία γυναικολόγο και αν βρεθούνε κάμερες θα δείτε ότι εγώ με την γιαγιά μου έφυγα κι αυτός έμεινε πίσω για αρκετή ώρα. Αυτός επέμενε να πάμε μαζί με τη γιαγιά μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας η κοπέλα τόνισε: «Ποτέ δεν μου είπε η γιαγιά μου να ρίξω το παιδί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.