ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νέα αλβανική πρόκληση: “Persona non grata” η Κύπρια ευρωβουλευτής Ε.Θεοχάρους επειδή ήταν στην κηδεία του Κ.Κατσίφα!

Νέα αλβανική πρόκληση: “Persona non grata” η Κύπρια ευρωβουλευτής Ε.Θεοχάρους επειδή ήταν στην κηδεία του Κ.Κατσίφα!

Σε κινήσεις που ακόμη είναι άγνωστο που θα καταλήξουν προχωρά η Αλβανία η οποία συνεχίζει τις προκλήσεις της απέναντι στην Ελλάδα. Μόνο που τώρα έβαλε και στο στόχαστρο και την Κύπρο.

Έτσι μετά την απόφαση των αλβανικών αρχών να χαρακτηρίσουν ανεπιθύμητους 52 Έλληνες που θέλησαν να βρεθούν στους Βουλιαράτες για το τελευταίο αντίο στον 35χρονο ομογενή που έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών την 28η Οκτωβρίου, τώρα ήρθε η σειρά και της Κύπρου για υποστεί τις αλβανικές κυρώσεις!

Τα Τίρανα και μμετά από ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Αλβανίας χαρακτήρισαν την Κύπρια ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους, Persona non grata απαγορεύοντάς της την είσοδο στη χώρα!

Η Ελένη Θεοχάρους βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στους Βουλιαράτες και ήταν παρούσα στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Με ανακοίνωσή του το Σάββατο το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας την κατηγόρησε για υποκίνηση μίσους και παραβίασης της συνταγματικής τάξης, τη χαρακτήρισε ανεπιθύμητη και της απαγόρευσε την είσοδο στην Αλβανία!

«Η απόφαση αυτή έρχεται ως θεσμική απάντηση των θεσμών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, σε διαρκώς επαναλαμβανόμενες εξτρεμιστικές ενέργειες από την Ευρωβουλευτή της Κύπρου, Ελένης Θεοχάρους, οι οποίες υποκινούν το μίσος και παραβιάζουν τη συνταγματική τάξη της χώρας μας, εντός της οποίας δεν είναι πλέον αποδεκτή»!

Σε μια πρώτη αντίδραση, η Ελένη Θεοχάρους, μιλώντας στο SigmaLive δε μάσησε τα λόγια της τόνισε πως πρόκειται για τίτλο τιμής το να μπαίνει στο στόχαστρο ενός διεφθαρμένου καθεστώτος.

«Δεν πρόκειται να κάμψουν ούτε την αντίσταση μου, ούτε την βούληση μου, ούτε το πάθος μου για κατοχύρωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των φρικτά καταπιεσμένων Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου», τόνισε.

Η ίδια αναμένεται να μιλήσει για τη δολοφονία του Κατσίφα τη Δευτέρα ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Να σημειωθεί πως η Κύπρια Ευρωβουλευτής και πρόεδρος του κινήματος Αλληλεγγύη είναι σκιώδης εισηγήτρια του ενταξιακών συνομιλιών της Αλβανίας στην Ε.Ε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.