Αλληλοκαρφώνονται οι φιλοσκοπιανοί – Λιάνης: «Εθνοκάθαρση έκανε η Ελλάδα στις Πρέσπες» – Ουράνιο Τόξο: «Είσαι ΚΥΠατζής»

Αλληλοκαρφώνονται οι φιλοσκοπιανοί  – Λιάνης: «Εθνοκάθαρση έκανε η Ελλάδα στις Πρέσπες» – Ουράνιο Τόξο: «Είσαι ΚΥΠατζής»

Ξεκίνησε το “αλληλοκάρφωμα” φιλοσκοπιανών μετά τα απίστευτα πράγματα που είπε ο πρώην Υπουργός και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Λιάνης, σε συνέντευξη του στην κρατική τηλεόραση καθώς κατηγόρησε την Ελλάδα για εθνοκάθαρση στις Πρέσπες!

Ο πρώην υπουργός, τοποθετούμενος υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντας της ως “μακράν την καλύτερη” έκανε λόγο για διωγμούς των κατοίκων της περιοχής κατά το παρελθόν.

«Τους μάζευαν στα χωριά, τους έδερναν, τους κατηγορούσαν ότι δεν ήταν Έλληνες»

«Δεν θέλω να μιλάνε με χαρακτηρισμούς κάποιοι με χαρακτηρισμούς για την Πρέσπα.

Η Πρέσπα σήμερα έχει μόνο 2.000 κατοίκους από 20.000 που είχε.

Οι υπόλοιποι είναι μετανάστες στο Τορόντο. Τους έστειλε η Ελλάδα.

Τους κατηγορούσαν ότι δεν ήταν Έλληνες επειδή μίλαγαν αυτό το ιδίωμα. Τους μάζευαν στα χωριά, τους δέρνανε. Τους βάζαν να ορκίζονται ότι είναι Έλληνες και στο τέλος τους διώχνανε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λιάνης τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη άγνοια στο θέμα αυτό.

Όπως εξήγησε έχουν γίνει μαζικές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καθώς απαγορεύονταν με νόμο να επιστρέψουν οι μη Έλληνες στο γένος.

«Οι μόνοι πολιτικοί πρόσφυγε που δεν γύρισαν ποτέ ήταν αυτοί που έμεναν στα Σκόπια γιατί δεν επιτρεπόταν να επιστρέψει επειδή με νόμο του ελληνικού κράτους απαγορευόταν να επιστρέψουν οι μη Έλληνες στο γένος.

Μαζικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιώματων συνέβησαν» πρόσθεσε ο κ. Λιάνης.

Με αφορμή την σημερινή συνέντευξη του πρώην Υπουργού και βουλευτή Γιώργου Λιάνη, άρχισε το “αλληλοκάρφωμα” φιλοσκοπιανών.

Πρωτοφανή επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και βαριά υπονοούμενα εξαπέλυσε ο επικεφαλής του σλαβόφωνου κόμματος με έδρα την Φλώρινα, Παύλος Βοσκόπουλος, κατά του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη.

Ο Π.Βοσκόπουλος στην προσωπική σελίδα του στο faceboοk έγραψε:

“Λιάνη!!!! Τώρα μπορώ πλέον να σου πω ότι είσαι μεγάλος Μ…ΚΑΣ… με περικεφαλαία και δημόσια. Αφού δεν υπάρχει από το 1994 ούτε μία θέση του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ για “αλυτρωτισμό” αλλά απεναντίας καταδικάζει συνεχώς το κόμμα τα περί αλυτρωτισμού, εκτός από Μ…ΚΑ πλέον θα σου πω ότι είσαι κανονικός ΚΥΠΑΤΖΗΣ που όλα αυτά τα χρόνια σε άψογη συνεργασία με κρυπτοφασίστες (κανόνισε η ξαδέρφη σου Λιάνη με τον Παπανδρέου τότε να γίνεις βουλευτής και να έρθεις στη Φλώρινα…).”

Με τον ίδιο να προειδοποιεί τον πρώην υπουργό:

“Ε λοιπόν αν ξανατολμήσεις να μιλήσεις κατά του ΤΟΞΟΥ και να λασπώνεις έχω να ποστάρω δημόσια πολλά για τη σκούφια σου, τα πεπραγμένα σου εδώ και όχι μόνον, για τη διαφθορά σου, για τα “μπαρμπούτια σου” … γιατί είχες και συνεργάτες “κολλητούς σου” που μας έχουν ενημερώσει για το “ποιόν σου” …”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Βοσκόπουλου έχει ως εξής:

“Λιάνη!!!! Τώρα μπορώ πλέον να σου πω ότι είσαι μεγάλος Μ…ΚΑΣ… με περικεφαλαία και δημόσια. Αφού δεν υπάρχει από το 1994 ούτε μία θέση του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ για “αλυτρωτισμό” αλλά απεναντίας καταδικάζει συνεχώς το κόμμα στα περί αλυτρωτισμού, εκτός από Μ…ΚΑ πλέον θα σου πω ότι είσαι κανονικός ΚΥΠΑΤΖΗΣ που όλα αυτά τα χρόνια σε άψογη συνεργασία με κρυπτοφασίστες (κανόνισε η ξαδέρφη σου Λιάνη με τον Παπανδρέου τότε να γίνεις βουλευτής και να έρθεις στη Φλώρινα…).

Ακριβώς αυτός ο ρόλος σου. Να “χαιδεύεις” αυτιά ντόπιων Μακεδόνων για χρόνια και να δουλεύεις εναντίων του ΤΟΞΟΥ, ακριβώς για να μην μαζικοποιηθεί. Ως εδώ και μη παρέκει πλέον. Άιντε… χαζοχαρούμενοι ξέρουν να λασπώνουν ΤΟΞΟ όλα αυτά τα χρόνια, τώρα μπήκες και εσύ στο χορό δημόσια; Ε λοιπόν αν ξανατολμήσεις να μιλήσεις κατά του ΤΟΞΟΥ και να λασπώνεις έχω να ποστάρω δημόσια πολλά για τη σκούφια σου, τα πεπραγμένα σου εδώ και όχι μόνον, για τη διαφθορά σου, για τα “μπαρμπούτια σου” … γιατί είχες και συνεργάτες “κολλητούς σου” που μας έχουν ενημερώσει για το “ποιόν σου” … Αμάν πια…

Δέστε στο λεπτό 3:50 Λιάνης εναντίων ΤΟΞΟΥ, συκοφαντίες σαν καλός ΚΥΠΑΤΖΗΣ. Άιντε με το καλό είσαι ικανός και Χρυσαυγίτης να γίνεις.

ΥΓ 1… και εξακολουθεί να ασελγεί στη ψυχή μειονοτικών…Ξανά τολμάει να μιλάει ντεμέκ “πονεμένα” για τους Μακεδόνες πολιτικούς πρόσφυγες. Ότι πιο σιχαμερό! Να είσαι στην εξουσία για χρόνια, να μην κάνεις τίποτα ακριβώς για τους πολιτικούς πρόσφυγες και να τους αναφέρεις… Αμάν πια…

ΥΓ 2… Η θέση του Τόξου από τότε:

“Οι Βαλκανικοί μεγαλοϊδεατισμοί οδήγησαν στο παρελθόν την Ελλάδα στη Μικρασιατική καταστροφή και τη Βουλγαρία στη πανωλεθρία του 1913. Η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται με την πολιτική των Σέρβων εθνικιστών στη Βοσνία και των Αλβανών στο Κόσοβο. Αυτό ακριβώς είναι και η ρίζα του κακού. Η ιδέα για δημιουργία “Μεγάλης Ελλάδος”, “Μεγάλης Βουλγαρίας”, “Μεγάλης Σερβίας”, “Μεγάλης Αλβανίας” ή και “Μεγάλης Μακεδονίας”.”.

Δείτε την ανάρτηση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=6DzLZhpU-8A

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.