Nεαρή γυναίκα σε Δ.Τζανακόπουλο: «Είστε προδότες» – Παντού τους περιμένουν στην «γωνία» (βίντεο)

Nεαρή γυναίκα σε Δ.Τζανακόπουλο: «Είστε προδότες» – Παντού τους περιμένουν στην «γωνία» (βίντεο)

Tα όσα έγιναν χθες στην Κατερίνη όπου υπό κλοιό Mακεδόνων διαδηλωτών βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος συμμετέχει σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστά καθώς του επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή.

Όμως είχε και συνέχεια το «στρίμωγμα» του κυβερνητικού εκπροσώπου και μάλιστα εντός της κομματικής εκδήλωσης όπου σίγουρα περίμενε να είναι πολύ πιο ασφαλής.

«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» φώναξε νεαρή στον κ. Τζανακόπουλο, ο οποίος προσήλθε στην Κατερίνη για να μιλήσει σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η νεαρή αποδοκιμάστηκε από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέμεινε ψύχραιμος, στην αίθουσα προκλήθηκε ένταση καθώς οι παρευρισκόμενοι ζήτησαν από την κοπέλα να αποχωρήσει.

Άσχημη εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι ​απαγορεύτηκε την Πέμπτη το βράδυ η είσοδος σε δημοσιογράφο στην ίδια εκδήλωση με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο στο Επιμελητήριο Κατερίνης

«Είστε ανεπιθύμητη, διότι έχετε απειλήσει από την ιστοσελίδα σας κόσμο και κοσμάκη», ανέφερε ένας άνδρας στην δημοσιογράφο του Ράδιο Ενημέρωση, εμποδίζοντάς την να εισέλθει στον χώρο της εκδήλωσης.

«Δημοσιογράφοι μπήκαν, εγώ συγκεκριμένα είμαι η ανεπιθύμητη. Εμένα δεν με άφησαν διότι καλύπτω όλα τα πατριωτικά ρεπορτάζ, ότι έχει σχέση με συλλαλητήρια. Κάποιες έχω πει και την γνώμη μου», σημείωσε από την πλευρά της η δημοσιογράφος Μαρία Νικολαΐδου.

«Έχουν κλείσει την αίθουσα του Επιμελητηρίου έχουν γράψει ότι είναι ανοιχτή συγκέντρωση… Από τη στιγμή που είναι ανοιχτή η συγκέντρωση έχω όλο το δικαίωμα ως δημοσιογράφος και ως πολίτης της Πιερίας και της Ελλάδας να παρακολουθήσω μια ανοιχτή ομιλία ενός κόμματος (…) κλείδωσα;ν την πόρτα, μας κλείδωσαν απέξω» σημείωσε η δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.