ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φ.Φράγκος: «Στο υπουργείο Άμυνας είχα τουρκικό χάρτη που έδειχνε πως τα Ίμια είναι ελληνικά»!

Φ.Φράγκος: «Στο υπουργείο Άμυνας είχα τουρκικό χάρτη που έδειχνε πως τα Ίμια είναι ελληνικά»!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, αποκάλυψε πως είχε τουρκικό χάρτη που έδειχνε πως τα Ίμια είναι ελληνικά.

«Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχα προσωπικά στο γραφείο μου -και τα είχαμε πάει και στο υπουργείο Εξωτερικών- χάρτη της Γεωγραφικής Υπηρεσίας του Στρατού της Τουρκίας που λέει ότι τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα. Μετά το 1973, που εντοπίστηκε το πετρέλαιο, οι Τούρκοι άρχισαν να αμφισβητούν τα πάντα και στον χάρτη αυτό, στο πρωτότυπο, έγραψαν “Καταργείται”… Έλα όμως που και οι Ιταλοί έχουν τους χάρτες από το 1931 που δείχνουν ότι τα Ίμια είναι ελληνικά…», είπε χαρακτηριστικά ο Φραγκούλης Φράγκος μιλώντας στο ραδιόφωνο ALPHA RADIO 88.6 fm της Καβάλας.

Δείτε όσα είπε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.