ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φονικό στα Τέμπη – Μητέρα Γεράσιμου: «Ευχαριστώ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και τον κόσμο που προσεύχεται»

Ο 20χρονος Γεράσιμος είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε

Φονικό στα Τέμπη – Μητέρα Γεράσιμου: «Ευχαριστώ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και τον κόσμο που προσεύχεται»

Μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο 20χρονος Γεράσιμος, ο οποίο είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στο φονικό των Τεμπών.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, μέσω τρίτου προσώπου, η μητέρα του νεαρού Γεράσιμου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα, ευχαριστώντας τους γιατρούς για την προσπάθεια και τον κόσμο που προσεύχεται για τον γιο της.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή την στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Η δήλωση της μητέρας του Γεράσιμου

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», πρόσθεσε.

Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Είναι ο μοναδικός επιζών του μοιραίου τρένου, καθώς εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο την ώρα της σύγκρουσης και βρέθηκε αρκετά μέτρα μακριά. Φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.