ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έμπειρος και με τιμητική διάκριση ο αλεξιπτωτιστής που έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ

Έμπειρος και με τιμητική διάκριση ο αλεξιπτωτιστής που έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ

Μετά το απρόοπτο και ατυχές περιστατικό με την πτώση αλεξιπτωτιστή που «μπλέχτηκε» σε καλώδια της ΔΕΗ, το Γενικό Επιτελείο Στρατού κινητοποιήθηκε άμεσα για τον απεγκλωβισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στρατιώτης κάθε άλλο παρά «πρωτάρης» στις πτώσεις, μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ του έχει δοθεί βαθμός τιμητικά.

Ιδιαίτερα έμπειρος καθώς έχει πραγματοποιήσει πολλά άλματα είναι ο οπλίτης που το πρωί προκάλεσε συναγερμό στο ΓΕΣ, όταν μετά τη ρίψη του από το C-130 στη ζώνη των Μεγάρων, το αλεξίπτωτο του μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ.

Ο νεαρός αλεξιπτωτιστής είναι εκπαιδευτής στη ΣΧΑΛ και μάλιστα του έχει αποδοθεί τιμητικά και ο βαθμός του υποδεκανέα. Μετά τον απεγκλωβισμό του με τη βοήθεια καλαθοφόρου οχήματος, μεταφέρθηκε με τζιπ στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών, όπου και εξετάζεται αυτήν την ώρα από το γιατρό της μονάδας.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει απολύτως καμία ανησυχία.

Υπενθυμίζεται πως είχε σημάνει συναγερμός στο ΓΕΣ σήμερα το πρωί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η προγραμματισμένη ρίψη με αλεξίπτωτο που έκανε οπλίτης, από αεροπλάνο C-130 είχε μια απρόοπτη εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι ριπές ανέμου επηρέασαν την τροχιά που διέγραφε το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα να μπλεχτεί σε καλώ δια της ΔΕΗ. Μετά από ακαριαία κινητοποίηση ο αλεξιπτωτιστής απεγκλωβίστηκε από το σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.