ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Κωμωδία: Αντί να στείλουμε πλοία στη Λιβύη τα στείλαμε στη Μαύρη Θάλασσα και επιχειρούν κατά της Ρωσίας

Η Αθήνα, αντί να στείλει πλοία στη Λιβύη στα ανοιχτά της οποίας, έχει μαζευτεί όλος ο τουρκικός στόλος, στέλνει πλοία για ΝΑΤΟΪΚΕΣ ασκήσεις στη Μαύρη Θάλασσα, σε μία κίνηση η οποία είναι σχεδιασμένη να «ενοχλήσει» την Ρωσία.

Μάλιστα όπως μεταδίδει το TASS o ρωσικός στόλος παρακολουθεί στενά την άσκηση στην οποία συμμετέχει εκτός της Ελλάδας, η Ιταλία και η Ισπανία.

«Οι δυνάμεις του στόλου της Μαύρης Θάλασσας παρακολουθούν τις κινήσεις μιας ναυτικής ομάδας του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, ανέφερε την Τρίτη το Εθνικό Κέντρο Ελέγχου Άμυνας (μέρος του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας).

“Οι δυνάμεις του στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχουν αρχίσει να παρακολουθούν τις επιχειρήσεις του στόλου του ΝΑΤΟ που αποτελείται από το ΑΛΙΑΚΜΩΝ του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού (η ναυαρχίδα), και τους ναρκαλιευτές “Tambre” του ισπανικού Ναυτικού και “Gaeta” του ιταλικού Ναυτικού που εισήλθαν στη Μαύρη Θάλασσα στις 7 Ιουλίου 2020 “, αναφέρει η δήλωση.

Τελευταία φορά, που οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις παρακολούθησαν τις δραστηριότητες του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ήταν στις 17 Ιουνίου, όταν το αμερικανικό Porter μπήκε στην περιοχή. Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ έμεινε στη Μαύρη Θάλασσα μέχρι το πρωί της 7ης Ιουλίου».

Η κίνηση αυτή τη ελληνικής κυβέρνησης μάλιστα έρχεται τη στιγμή που η Ρωσία διέσωσε την κυβέρνηση του Λιβυκού Κοινοβουλίου και του Χαλίφα Χαφτάρ, με τα σύγχρονα μαχητικά που του παρείχε, χωρίς τα οποία οι Τούρκοι θα είχαν φτάσει στη… Βεγγάζη.

Είναι τα ίδια αεροπλάνα για τα οποία «φώναζε» ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα και ο Γενς Στόλτενμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η Ελλάδα διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή με το λιβυκό κοινοβούλιο για σύναψη ΑΟΖ και οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει τη εξ ολοκλήρου τη Λιβύη και τα κοιτάσματά της, είναι χάριν στη παρέμβαση της Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.