ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πατέρας 27χρονου στελέχους ΕΤΑ Γ.Βούλγαρη που σκοτώθηκε στην Λιβύη: «Έδινε και την ψυχή του για τον Στρατό»

«Ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης - Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας»

Πατέρας 27χρονου στελέχους ΕΤΑ Γ.Βούλγαρη που σκοτώθηκε στην  Λιβύη: «Έδινε και την ψυχή του για τον Στρατό»

Ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα στη Λιβύη μίλησε το πρωί της Τρίτης σε τηλεοπτική εκπομπή, και μεταξύ άλλων τόνισε πως «τον Στρατό δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του».

«Καταπληκτικός ήταν. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του» είπε με λυγμό στη φωνή του ο πατέρας του 27χρονου.

Όπως τόνισε ο Γιώργος με καταγωγή από το Μουζάκι της Καρδίτσας ήταν «το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν».

Ερωτηθείς, δε, για τη σχέση του παιδιού του με τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πατέρας του 27χρονου είπε ότι «τον Στρατό δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι».

Ο υπαξιωματικός του Στρατού, όπως πρόσθεσε ο πατέρας του, «ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αδικοχαμένος Γιώργος είχε και δύο αδελφές, που «είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο» με τον πατέρα του να λέει ότι πρώτη το έμαθε το απόγευμα της Κυριακής η μια κόρη του «επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.