ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η FSB επιδεικνύει τον οπλισμό αμερικανικής κατασκευής που είχαν μαζί τους οι Ουκρανοί σαμποτέρ στην Κριμαία

Το Κίεβο πραγματοποίησε δύο αποτυχημένες καταδρομικές ενέργειες στο ακρωτήρι Ταρκχανκάτ

Η FSB επιδεικνύει τον οπλισμό αμερικανικής κατασκευής που είχαν μαζί τους οι Ουκρανοί σαμποτέρ στην Κριμαία

Η FSB επιδεικνύει σε βίντεο οπλισμό αμερικανικής κατασκευής και εκρηκτικούς μηχανισμούς δυτικής προέλευσης που είχαν οι Ουκρανοί σαμποτέρ μαζί τους κατά την καταδρομική επίθεση στην Κριμαία.

Η χθεσινή επίθεση ήταν η δεύτερη ενέργεια δολιοφθοράς μέσα σε λίγες ημέρες και κόστισε πάρα πολύ αίμα στους Ουκρανούς όπου υπολογίζεται ότι έχασαν πάνω από 50 αλεξιπτωτιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.