ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η λειψανδρία στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και οι συνεχείς ήττες αναγκάζουν τον Β.Ζελένσκι να προχωρήσει σε νέα επιστράτευση

Θα ξεκινήσει από τους κατοίκους των πόλεων Chernihiv, Sumy, Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye, Kharkiv και Nikolaev

Η λειψανδρία στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις και οι συνεχείς ήττες αναγκάζουν τον Β.Ζελένσκι να προχωρήσει σε νέα επιστράτευση

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υφίστανται τεράστιες απώλειες στην αντεπίθεση και οι ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό μεγαλώνουν, ενώ δεν υπάρχουν πλέον εφεδρείες.

Λιγότεροι Ουκρανοί θέλουν να συνεχίσουν τη σύγκρουση και απλώς δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θέλουν να πάνε στο μέτωπο.

Ωστόσο, αυτό δεν σταματά τον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι και η επερχόμενη κινητοποίηση θα επηρεάσει τους πάντες.

Πρώτα απ ‘όλα, οι κάτοικοι των περιοχών Chernihiv, Sumy, Dnepropetrovsk, Odessa, Zaporozhye, Kharkiv και Nikolaev θα υπάγονται στο σχέδιο.

Τα στοιχεία δημοσιεύθηκαν από την ουκρανική ομάδα χάκερ «Beregini».

Η επιλογή των περιοχών εξηγείται από την εδαφική εγγύτητα με τις ρωσικές δυνάμεις, ενώ έχουν ενοχλήσει ιδιαίτερα και τα πάρτυ που διοργανώνονται στην Οδησσό με χιλιάδες νέους που αντί να πολεμούν χορεύουν με αιθέριες υπάρξεις τις παραλίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.