ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε ότι ο πλήρης εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων της θα κοστίσει περί τα 19 δισ. ευρώ

Στην διάρκεια της συνεδρίασης του ΝΑΤΟ

Η Βουλγαρία ανακοίνωσε ότι ο πλήρης εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων της θα κοστίσει περί τα 19 δισ. ευρώ

Ο πλήρης εκσυγχρονισμός των ενόπλων δυνάμεων στην Βουλγαρία εκτιμάται ότι θα στοιχίσει περισσότερα από 37 δισεκατομμύρια λέβα (περίπου 19 δις ευρώ), δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Άμυνας Ατανάς Ζαπριάνοφ.

Ο αξιωματούχος είναι μεταξύ των ομιλητών σε συνέδριο για την 20ή επέτειο από την ένταξη της Βουλγαρίας στο ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται στην Κεντρική Στρατιωτική Λέσχη της Σόφιας.

Το συνέδριο άρχισε χθες, Τρίτη, και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Ο Ζαπριάνοφ δήλωσε ότι εάν το κοινοβούλιο στην Βουλγαρία εγκρίνει ένα χρονοδιάγραμμα αμυντικών επενδύσεων, τότε αυτό θα αποτελέσει εγγύηση για τις αμυντικές δυνατότητες ύψιστης προτεραιότητας. Υπογράμμισε την κρίση στρατολόγησης στις ένοπλες δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ζαπριάνοφ βλέπει έναν παραλληλισμό μεταξύ του 1949 και της σημερινής γεωπολιτικής κατάστασης. «Η χώρα που ενθάρρυνε την ίδρυση του ΝΑΤΟ – η Σοβιετική Ένωση – είναι η ίδια αλλά σε διαφορετική μορφή», τόνισε. Υποστήριξε ότι η Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού (ΝΑΤΟ) είναι άψογη, γι αυτό δεν χρειάστηκε ποτέ καμία τροποποίηση τα τελευταία 75 χρόνια και σήμερα εξακολουθεί να είναι πολύ επαρκής, καθώς η Ρωσία προσπαθεί να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.