ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΗΠΑ: Δεν υπάρχει «ένοπλος» σε κτίριο της Γερουσίας, λένε οι Αρχές (upd)

Υπήρχαν αναφορές που οδήγησαν σε έρευνες

ΗΠΑ: Δεν υπάρχει «ένοπλος» σε κτίριο της Γερουσίας, λένε οι Αρχές (upd)

Η Αστυνομία δεν εντόπισε κανέναν δράστη και δεν τραυματίστηκε κανείς μετά από αναφορές για πιθανό ένοπλο στο συγκρότημα του Καπιτωλίου των ΗΠΑ την Τετάρτη, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Ουάσινγκτον Χιου Κάριου.

 «Έγινε μια κλήση για ένοπλο. Φαίνεται ότι πρόκειται για λάθος τηλεφώνημα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και δεν εντοπίστηκε ο δράστης» δήλωσε ο Κάριου.

Νωρίτερα, η αστυνομία του Καπιτωλίου ανεφερε στο Twitter ότι, όσοι βρίσκονταν μέσα σε κτίριο της Γερουσίας, «θα έπρεπε να αναζητήσουν καταφύγιο» λόγω αναφοράς για παρουσία ενόπλου.

Η αστυνομία του Καπιτωλίου ανέφερε ότι διεξάγει έρευνες μέσα στο κτίριο της Γερουσίας ύστερα από «ανησυχητικό» τηλεφώνημα στο 911.

«Παρακαλείσθε να μείνετε μακριά από την περιοχή, καθώς εξακολουθούμε να διεξάγουμε έρευνες. Θα συνεχίσουμε να επικοινωνούμε με το κοινό εδώ», έγραψε η υπηρεσία στο Twitter.

Σε μια επόμενη ανάρτηση στο Twitter, η αστυνομία του Καπιτωλίου τόνισε: «Ολοι όσοι βρίσκονται μέσα θα πρέπει να προφυλαχθούν, καθώς υπάρχει αναφορά για ένοπλο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχουμε επιβεβαιωμένες αναφορές για πυροβολισμούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι περισσότεροι νομοθέτες βρίσκονται επί του παρόντος μακριά από το Καπιτώλιο για τις διακοπές του Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.