ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο μικρά αεροσκάφη πάνω από τη Φλόριντα – Τέσσερις νεκροί

Το Cherokee Piper 161 το διαχειριζόταν το κολλέγιο του Polk State, ενώ το Piper J-3 Cub η τοπική βάση υδροπλάνων Jack Brown

ΗΠΑ: Συγκρούστηκαν δύο μικρά αεροσκάφη πάνω από τη Φλόριντα – Τέσσερις νεκροί

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Τρίτη 7 Μαρτίου, έπειτα από σύγκρουση δύο μικρών αεροσκαφών πάνω από το Winter Haven της Φλόριντα.

Ένας 19χρονος φοιτητής και ένας 24χρονος τοπικός εκπαιδευτής πτήσεων ήταν μεταξύ των τεσσάρων ανθρώπων που σκοτώθηκαν στη συντριβή, επιβεβαίωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πολκ.

Το τρίτο θύμα ήταν ένας 67χρονος, ενώ δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ο τέταρτος νεκρός.

Τα τέσσερα θύματα ήταν οι μόνοι επιβαίνοντες στα μικρά αεροπλάνα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε πάνω από τη λίμνη Hartridge κοντά στο περιφερειακό αεροδρόμιο του Winter Haven γύρω στις 2 μ.μ. (τοπική ώρα) την Τρίτη.

Το ένα αεροπλάνο, ένα Cherokee Piper 161, το διαχειριζόταν το κολλέγιο του Polk State, ενώ το άλλο, ένα υδροπλάνο Piper J-3 Cub, διαχειριζόταν η τοπική βάση υδροπλάνων Jack Brown.

Τα αίτια της σύγκρουσης δεν έχουν προσδιοριστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.