ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα από το «112» στους κατοίκους των βορείων προαστείων Αττικής και της Εύβοιας (φώτο)

Στους κατοίκους γίνεται σύσταση να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Μήνυμα από το «112» στους κατοίκους των βορείων προαστείων Αττικής και της Εύβοιας (φώτο)

Την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, το «112» έστειλε μήνυμα το μεσημέρι της Κυριακής στους κατοίκους των βορείων προαστείων Αττικής, αλλά και στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα μήνυμα του «112» έλαβαν μεταξύ των άλλων οι κάτοικοι της Δροσιάς και του δήμου Διονύσου, περιοχές δηλαδή που έχει αρχίσει να χιονίζει.

Στους κατοίκους γίνεται σύσταση να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των αρχών. Από το πρωί της Κυριακής η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει και όλοι οι δήμοι του νομού Αττικής βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Να σημειωθεί ότι υποχρεωτικός είναι ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων που κινούνται στο οδικό δίκτυο με αντιολισθητικά μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών πρέπει να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Ν. Αττικής. Μάλιστα συνεργεία της τροχαίας βρίσκονται και πραγματοποιούν αυστηρούς ελέγχους σε διάφορα καίρια σημεία του οδικού δικτύου.

Παράλληλα στην Αττική έχουν δημιουργηθεί 10 σταθμοί βάσης σε κομβικά σημεία κυρίως βόρεια της περιφέρειας Αττικής, ενώ από χθες έχει αποφασιστεί η διασπορά οχημάτων και πεζοπόρων τμημάτων κυρίως του Πυροσβεστικού Σώματος, της ελληνικής αστυνομίας, των ενόπλων δυνάμεων αλλά και δυνάμεων του Εθνικού Κέντρου ‘Αμεσης Βοήθειας σε σταθμούς βάσης, ιδιαιτέρως σε περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν. Επιπλέον, έχουν διατεθεί βαν κι από τον στρατό και την αστυνομία για την μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα αλλά και νεφροπαθών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.