ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάθετη αναβάθμιση της Τουρκίας από τον σχεδιαζόμενο διάδρομο Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν για την δυτική Ευρώπη

Μειώνει την διαδρομή μέσω Ρωσίας κατά 1000 χλμ

Κάθετη αναβάθμιση της Τουρκίας από τον σχεδιαζόμενο διάδρομο Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν για την δυτική Ευρώπη

Κάθετη είναι η αναβάθμιση της Τουρκίας από τον σχεδιαζόμενο διάδρομο μεταφορών Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν για την δυτική Ευρώπη.

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του China Central Asia στους οποίου την ατζέντα περιλαμβάνεται Η επιτάχυνση της δημιουργίας του διαδρόμου Κίνας-Κιργιστάν-Ουζμπεκιστάν μέσω σιδηροδρόμου ο οποίος θα μειώνει την απόσταση ταξιδιού και μεταφορών από Kashgar και Xinjiang, μέσω Ρωσίας, στο Ιράν κατά 1,000 χλμ.

Η νέα γραμμή θα συνδέει την υπάρχουσα σιδηροδρομική γραμμή με την Ρωσία διαμέσου του  Kαζακστάν.

Μετά το Ουζμπεκιστάν θα εισέρχεται στο Ιράν, μετά στην Τουρκία και μετά στην Βουλγαρία.

Θα φέρει την απαιτούμενη ανάπτυξη στο Kashgar και θα αποκαταστήσει την παραδοσιακή του αξία στον «Δρόμο του Μεταξιού».

Στην πραγματικότητα θα είναι ο νέος δρόμος του Μεταξιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.